مدافعان سلامت خداقوت/نصب پیام های قدردانی در ورودی دانشگاه و بیمارستان ها
جمعی از مسئولین و پرسنل سازمان ها و اداره های استان، با ارسال پیام های قدردانی و نصب بنر در ورودی دانشگاه و بیمارستان های استان به مدافعین سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا خداقوت گفته و از زحمات شبانه روزی و خالصانه آنان تشکر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بیرجند در پیامی خطاب به رئیس دانشگاه عنوان داشت که سلام و خدا قوت بنده را به همکاران پرتلاشتان برسانید؛ از همه ی پزشکان و پرستارانی که شبانه روز برای سلامت مردم در تلاش هستند از صمیم قلب تشکر و قدردانی می کنم.
جمعی از سایر مسئولین و پرسنل سازمان ها و اداره های استان نیز به طرق مختلف پیام قدردانی از خدمات صادقانه و مجاهدانه مدافعین سلامت را به گوش آنان رساندند و همچنین با نصب بنر در ورودی دانشگاه و بیمارستان های مرکز استان یادآور شدند که این کار آنان تحسین برانگیز است.
در ادامه گوشه ای از بنرهای ارسالی را می توانید ببنید.

1399/01/06