معاون غذا ودارو دانشگاه از صدور 5 فقره مجوز موقت تولید ماسک سه لایه در استان خبر داد
دکتر آهنی:  5 فقره مجوز موقت تولید ماسک در استان از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صادر شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با توجه به شیوع کرونا ویروس و به منظور انجام اقدامات مقابله ای و پیشگیرانه و با توجه به تفویض اختیار صورت گرفته از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو 5 فقره مجوز موقت تولید ماسک در استان از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صادر شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه با بیان این خبر افزود: از زمان شیوع بیماری کرونا و با توجه به احساس مسئولیت اجتماعی مردم و بخش خصوصی برای ورود به عرصه تولید ملزومات پزشکی تاکنون بیش از 60 مورد مراجعه و ارسال نمونه محصول برای این معاونت داشته ایم که تعداد زیادی از آنها حداقل استانداردهای لازم را نداشته و به متقاضیان راهنمایی های لازم جهت افزایش کیفیت محصولات ارائه شده است.
دکتر غلامرضا آهنی ادامه داد: با راهنمایی های انجام شده خوشبختانه تاکنون از مجموع محصولات ارائه شده 5 نمونه ماسک سه لایه پس از تایید کاشناسان واحد تجهیزات و ملزومات معاونت غذا ودارو موفق به اخذ مجوز موقت تولید گردیده اند.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که محصولات تولیدی این واحدهای در تولید تعداد بالا کیفیت لازم را داشته باشند برای آنها مجوز عرضه صادر خواهد شد.
لازم به ذکر است: این مجموعه های تولیدی حدودا روزانه حدود 10 هزار ماسک سه لایه تولید و عرضه خواهند کرد.
1398/12/26