حجت الاسلام سیدی: تشکیل مجلس قوی و انقلابی باعث تقویت قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی می شود
در آستانه برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی خبری روابط عمومی دانشگاه، به بیان نکاتی درباره انتخابت پیش رو پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام سید حسن سیدی با بیان اینکه در نظام اسلامی مجلس بعنوان عصاره فضایل ملت از جایگاه ویژه ای بر خوددار است گفت: تشکیل مجلس قوی و انقلابی باعث تقویت قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی می شود.
وی با اظهار اینکه دشمنان و خصوصا آمریکا همواره در صدد تضعیف ایران اسلامی هستند و هیچگاه از این نقشه شوم خویش دست بردار نیستد. خاطرنشان کرد: پشتیبانی مردم از نظام که اوج آن حضور در صحنه های متعدد و خصوصا عرصه انتخابات است فاکتور مهم ترس دشمن و اقتدار ایران اسلامی است  .
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با بیان اینکه در هر انتخاباتی دو اصل مهم و اساسی  وجود دارد که باید مد نظر باشد. گفت: این دو اصل شرکت در انتخابات، شناخت صحیح و انتخاب اصلح است.
حجت الاسلام سیدی ادامه داد:باید توجه داشت که حضور حد اکثری در انتخابات نشانه قوی بودن و پویا بودن و بیداری ملت است که مردم ما در طول 41سال گذشته نشان دادند و این ابهت را برخ جهانیان  کشیده اند .
وی با توصیه برحضور همگان در انتخابات تصریح کرد: باید برای چهار سال جایگاه حساس مجلس را به دست افرادی مومن، دلسوز، دغدغه مند، انقلابی و با تفکرات جهادی ‌سپرد چرا که انقلاب پویای ایران اسلامی در شروع گام دوم نیازمند قوی شدن است و باید مجلسی قوی تشکیل گردد .و
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با تاکید بر اینکه تشکیل مجلس انقلابی قوی جز با حضور حد اکثری و انتخاب اصلح و افرادی انقلابی و قوی میسر نخواهد بود. گفت: سفارش امام بزرگوار و شهدای گرانقدر خصوصا شهید عزیز ما سردار  سرافراز سلیمانی را از یاد نبریم و به پاس خون شهدا لبیک گوی ندای آنان باشیم .
حجت الاسلام سیدی اظهار داشت: نامزدها، دست اندرکاران برگزاری انتخابات و هم صحنه گردانان اصلی یعنی مردم  باید در عرصه انتخابات عزتمند عمل کنیم و عزت نفس را رعایت‌نمائیم
وی تصریح کرد: انشالله همگان در دوم اسفند باری دیگر ابهت، غیرتمندی، عزت و اقتدار خودمان را برخ جهانیان خواهیم کشید و با حضور و انتخاب درست خویش انجام وظیفه خواهیم کرد.

1398/11/29