همايش پياده روي خانوادگي به مناسبت گراميداشت دهه فجر انقلاب اسلامي و ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س)
همايش پياده روي خانوادگي دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي بيرجند روز جمعه 25 بهمن ماه برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه چهارمين همايش پياده روي خانوادگي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند به مناسبت گراميداشت دهه فجر انقلاب اسلامي و ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن از سوي امور رفاه و ورزش كاركنان با مشاركت امور بانوان دانشگاه و با هدف ايجاد شور و نشاط و ترويج فرهنگ ورزش همگاني بين خانواده هاي دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در روز جمعه 25 بهمن ماه از ساعت 6:30 صبح برگزار مي گردد.

بنا به گفته دبير كميته رفاه و ورزش كاركنان، محل شروع  همايش، تقاطع بلوار پيامبر اعظم(ص) و جاده بند اميرشاه خواهد بود.
گفتني است پايان بخش مراسم  هم صرف صبحانه در روستاي چار بالا مي باشد. همچنين به همت امور بانوان دانشگاه به شركت كنندگان در اين همايش هديه اي به رسم يادبود به قيد قرعه اهدا خواهد شد.
در همين راستا از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشكي بيرجند جهت شركت در اين برنامه شاد و مفرح دعوت به عمل مي آيد

وبدا-روابط عمومي دانشگاه
1398/11/23